Om os

InformationsGruppen er etableret i 1972, og er dermed et af landets ældste kommunikationsbureauer. Nils Rasmus Hansen købte virksomheden i 1986, og drev bureauet frem til udgangen af 2006, hvor han valgte at overføre selskabets kunder, medarbejdere og aktiviteter til Plus PR – et selskab, der blev etableret sammen med Grandjean Kommunikation.

I perioden 1996-2008 var InformationsGruppen affilieret Edelman, der er verdens 3. største PR bureaukæde (www.edelman.com) med over 100 kontorer på alle kontinenter. Edelman-aftalen blev overført til Plus PR i forbindelse med salg af aktierne – men InformationsGruppen har fortsat arbejdsmæssige relationer til Edelman-netværket.

I efteråret 2008 solgte Nils aktierne i Plus PR for så at genstarte InformationsGruppen, som nu består af ham selv og nogle få faste freelancere.

Den lange erfaring har givet os en klar fornemmelse af, hvad der skaber tillid i samarbejdet mellem kunde og rådgiver. Det er hele formålet med vores indsats at hjælpe en kunde til at nå sine forretningsmål.  Derfor tror vi, at indsigt i kundens virksomhed og forståelse for hans forretningsgrundlag er forudsætningen for en kvalificeret rådgivning. En anden forudsætning for et godt samarbejde er en ordentlig forventningsafstemning. Derfor starter alle samarbejder og nye opgaver med en omhyggelig gennemgang af forudsætninger, gensidige forventninger, formål, budgetter, tidsplaner mm.